Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csuhi17

    tag

    Hali.
    Van valami gyűjtemény, amiben szerepelnek a tabu szavak, kifejezések amiket nem szabad az eladónak írni?
    Az egyik rendelésemnél szokás szerint eléggé gyenge volt a használati utasítás és két kérdést tettem fel.
    A számítógéphez rendeltem két szett ventilátort és vele a vezérlőjét, amin van hőmérséklet érzékelő szenzor.
    A lényeg, hogy a venti fordulatszámát tudja az alaplap pwm-el vezérelni, vagy automatikusan az érzékelő alapján saját maga pörgeti fel.
    Nem volt leírva, hogy milyen hómérséklet között játszik a kontroller és ezt kérdeztem meg. illetve azt, hogy én el tudom-e valahogy tolni ezt a működési tartományt.

    A második része a kérdésemnek az volt, hogy az egyik vezérlő nem működik a távirányítójával pontosabban az 1-es szett működik, de csak a sajátjával, a 2-es nem, azt kérdeztem hogy a vezérlőt össze kell-e tanítani valahogy a távirányítójával.

    A kérdést feldaraboltam és a második kérdést feltudtam neki tenni, az elsőnél viszont visszadobta valami olyan szöveggel, hogy a privát beszélgetésben tiltott tartalom szerepel, és ha ezt sokszor eljátszom korlátozzák a fiókom.

    A szöveget szokás szerint a google fordítóval csináltam, oda vissza vagy 3x átforgattam, mielőtt elküldtem, a szöveg már nincs meg mert kb 4 napja csináltam és ahogy észrevettem, mert az üzenetem után kínai szöveget írt ki, nem foglalkoztam vele, csak miután nem találtam az unread/read állapotot (szoktam figyelni, hogy már el-e olvasta.) , azonnal töröltem a hozzászólásomat.

    Azt lehet már tudni, hogy mivel jár, és mennyi lehetősége van az embernek?

Új hozzászólás Aktív témák