Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz Tangkuban #67277 üzenetére

    Szerintem te félrevezettél engem.
    Mivel nem adtad meg a nyomkövetési azonosítót csak az általad megadott információkra tudtam hagyatkozni.
    Te azt írtad hogy két napja volt egy sikertelen kézbesítés #67254 Tegnap vártam a csomagot fél napig, egyszer csak megjelent egy sikertelen kézbesítés bejegyzés "zárt lépcsőház", ami persze igaz, de se nem telefonált, se nem kaputelefonált. akkor azt a következtetést vontam le szavaidból, hogy a nyomkövetéshez ez van beírva.

    Most meg ezt írod: Ez a csomag soha egyetlen postán sem járt, tegnap reggel a fóti depóban tették a kocsira és valószínűleg oda is került vissza.
    Most akkor mi van? Döntsd már el hogy volt kézbesítés vagy nem volt.

    Ha sikertelen egy kézbesítés akkor a kézbesítő visszaviszi a postára és majd értesítik a címzettet az átvételről. Ez több évtizede így működik. Tehát a küldemény a postán van, hiszen onnan vitték ki ha kézbesíteni akarták.
    De mondjuk az MPL közvetlenül a depóból viszi címre, bár ez ritka, akkor ha sikertelen a kézbesítés után be kell vinnie a kézbesítő postára és leadni hogy hivatali kézbesítéssel átvehesse a címzett, ez az nap szokott megtörténni. Nem napokba telik.
    A kézbesítő a műszakvégén eltévedt, ellopták a szállítmányt ha nincs ott?
    Szóval ne engem ekézzél, nyögd be azt a nyavalyás nyomkövetési számot, mert így aztán el sem képzelhető hogy te miről is írsz.

    És ugye ezzel indult a hozzászólásom amire most reagáltál: Azt látod hogy sikertelen kézbesítés? Akkor ennek a kézbesítő postán kell lenni. Így nem igazán kell mondani róla semmit, értesítőnek kell menni.
    Ha nem látsz ilyet akkor nem volt kézbesítési kísérlet, akkor nem arról van szó amiről eddig írtam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák