Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz DaniTm #8034 üzenetére

    Bocs az OFF-ért..

    Háát, ez a termék.. :DDD :)
    Nem kellene telefonozni bicajozás közben :) Láttam olyan Wolt futárt, aki egy tabletet szerelt fel a kormányra és közben netflixezett
    Oké, elfogdom, jól jöhet ha navigáció-ra van szükséged.. De akkor is, az ilyen vacak folyamatosan le fog csúszni amikor rezeg a kormány. Folyamatosan igazgatni kell majd.
    Aztán vegyük csak az időjárást. És most nem az esőről beszélek, mert lehet vízálló a telefon, hanem a tűző napról, mikor annyira felforralja a telódat, hogy majd szét robban, az biztosan jót tesz neki :N Ha meg esetleg, véletlenül, bármi baleset van, akkor az első ami össze fog törni, nagy valószínűséggel az a telefon lesz.
    SZVSZ ne vegyetek ilyet, még ha fizetnek érte akkor sem.. Akinek kell a navigáció, az idő, a táv, a sebesség stb kijelzése az meg vegyen egy rendes kerékpáros computert..

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák