Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrM94

    őstag

    válasz kalap12 #34016 üzenetére

    Nem igazan ertem amit mondasz+az adatlapod sincs kitoltve.
    Ha be van kapcsolva egyszalas muveleteknel a processzor felugrik a turbo orajelre,ha nincs szukseg a turbo oralejre megy alapon nalad.Vagy ha 2 magot terhel az alkalmazas akkor felugrik a 2 magos turbo orajelre,megkeresheted a processzorodhoz tartozo turbo grafikont.
    Viszont ha pl tuningolsz 4ghz az alaporajeled es a turbod csak 3.6ghz akkor ha a turbot szuksegesnek erzi gondolom leveszi 3.6ra,vagy fogalmam sincs..
    Az apm pedig Advanced Power Managemant ha jol emlekszem,az pedig visszaveszi a teljesitmenyt hogyha a a processzor beleutkozik a fogyasztas hatarba.Ertsd TDP.
    Ha nagyobb teljesitmenyt akarsz akkor kapcsold ki az APM et,minden FX processzorral rendelkezo embernek ki van kapcsolva az apm,mivel alapon nem szall el annyira a fogyasztas tuningolva meg mar ugyis mindegy.

    A turbo core azert nem er szart se mivel olyan feszt allitott be neki az amd bacsi,vagy az alaplap nemtudom meik szabalyozza ami lazan a 4.4 ghz ekhez eleg nem hol mi 4ghz alatt.S persze ettol zajos lesz majd a huto,melegszik hiaba a proci.

    [ Szerkesztve ]

    Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák