Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lapajbacsi

    aktív tag

    válasz Lapajbacsi #36494 üzenetére

    Kösz a válaszokat. Valóban elfelejtettem írni mi lenne a cél, természetesen: GAME:... mi más? :DD
    A meglevő procim amúgy egy Phenom2 x6 1090t, ami 3,8-on 1,5V-al atomstabil. (amúgy eladó mas barato, ha valakit érdekel esetleg). Az i5-öt ajánlották, hogy sokkal jobb az FX-nél, hogy ég és föld a kettő. Ezért kérdeztem és hol kérdezzem máshol ha nem az FX topikban. Gondolom ez nem rajongói topik hanem előfordulnak objektív hozzáértők olvtársak is akik pártatlan szakvéleményt írnak, és lám, voltak is... amit köszi...
    Viszont ahogy látom a vélemények megoszlanak és ekkora különbségről nem beszélt senki, hogy ég és föld volna. Azaz kb egy szint, egy árban, ja jól értem, a különbség szinte elhanyagolható. (vagy nem?) Annyi az I5 előnye, hogy jelentősen levesebbet fogyaszt, értelemszerűen nem melegszik annyira és valamivel gyorsabb, nyilván szálfüggően. De hát natíve 8 magot viszont mi az ami kihajt...?

Új hozzászólás Aktív témák