Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    Nekem a E7300-am van 3.6-on ,de msot csere lesz és régen amd voltam ez előtt igaz ez sokáig szolgált,de Most tutira AMD-t veszek Mert komolyan Inteles barátaimnál sűrűn látom a ez már nem elég kell még durvább gyorsan csere dolgot és akármelyik AMD-s barátomat szemügyre veszem ma is elindítja a jó ksi full hd high meg ultra minőséggen a játékaikat sé tökre élvezik és max cserélnek egy vga-t! de amég Én Intelemmel cseréken törtem az agyamat már akkor még mikor még sok is volt a amds barátaim ültek és élvezték a gamet! Én azt figyeltem meg AMD-t az vesz akit nem érdekli pár érték különbség és happy holday szinten elhasználják a configjukat 2-3 évig is! Intelesek az sok is kevés! Áhh 5 GHz is kevés egy i7-es usernek mert Nem elég gyors! "SDD-vel 10 másodperc alatt áll fel a rendszer ez miii?" gyorsan elszaaldok veszek vízhűtést meg mindent mert nekem 5 másodperc alatt kell 8)

    Kb. ezt figyeltem meg itt fórumon és a való világba!

    van egy haverom pc boltja van mindig i7 és az aktuális vga csúcsból 2 van benne! 27 volso moncsin játszik és minid koppon van a fps ultran és FULL HD-be! Nem hiszem el ,hogy ha egy 8120-at vesz valaki és mellé egy jó vga-t akkor olyan játék létezik ,hogy FULL HD-n max beállításokkal akadnak. mármint lehet ,hogy nem 70 fpsem lesz csak 47 ,de kit érdekel? Nem folyamatos?

    Bocs Én ezt csak azért írtam le mert itt páran már mondták ,hogy NE AMD fórumba dicsérjük már az Intelt ,hogy de jó! Itt szerintem azoknak kellene tanácsot adni akik AMD-t szeretnének és elég nekik a 70 heylett a fix 45 fps és bőven ellvannak vele. azoknak segíteni tuningolgatni a pirosat vagy optimálisra kihozni a maxot abból ami az aktuális illetőnek van!

    Ne hargudjatok ezért nem osztásnak akartam szánnít. Csak olvasom itt ezt a oldalt és február márciusba akarok FX-et venni és már rég megadtam a eséylt számomra az AMD-nek és az lesz csak próbálom az aktuális legjobb amd configot kihozni ami számomra jó! De utóbbi időbe csak azt olvasom itt kb ,hogy Gyerekek szar volt az FX_em gyorsan vegyetek apróról i7-et mert az csúcs!

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák