Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz pEtii94 #41830 üzenetére

    ...Te csak annyit írsz, hogy nem jó. Beállításokon semmi, adatlapon semmi -ezt legalább pótoltad. Mintha naponta mennél az orvoshoz, hogy valami fáj. Mire megkérdezné, hogy mi, addigra odavágod: mindent próbáltam, de valami fáj... szal. elvárod a segítséget, de semmi támpontot nem adsz, annyit nem tudtál leírni, hogy egyáltalán a proci tuning stabil-e. Persze a ramot már húztad. Valami fáj.

    Elolvastál mindent, de a CPU Vcore vs. NB V között hezitálsz... ilyenkor szoktam javasolni, hogy egyszerűbb, ha hívsz valakit, aki segít. Bántás? Lehet, de szerintem ez is segítség, mert ha 5× kérésre sem tudtad leírni a jelenlegi állapotot, akkor nincs mit beszélni róla. Ha meg esetleg valamit elbaszcsizol -kvázi miattunk- akkor meg mi vagyunk a hülyék, akik segítettünk.

    "Na, turbo módot kellett kikapcsolnom, így máris más a helyzet. Elég hülye voltam, hogy nem ezzel kezdtem," megjegyezném, hogy a tuning leírásokban is benne van, de magam is megemlítettem, közvetlenül az után, hogy kértem írj a beállításaidról. Igen, olyan vagyok, mint az élet: kegyetlen. ;] De ha leírtad volna elsőre amiket kértem, tudtunk volna gyorsabban segíteni. köszönjük. :R

    Jonahun79: veled is egyel többen lettünk, pedig az ilyenek nem hiányoznak. Nem tudom hol divat ez a *** viselkedés, megkérnélek, hogy kicsi jómodort szedj már magadra, mielőtt jössz és segítséget kérsz.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák