Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz nomad138 #42265 üzenetére

    Akkor 1,3 V-hez keress frekit. Ramot elég, ha visszarakod 1333-ra, ott 1,5 V lesz, oda elég. HT link és CPU NB is legyen 2000, sebességben minimálisat jelent, ha minden stabil, akkor majd ráérsz ezzel kísérletezni. Memtest -meglepő módon- ez a neve. Pendrivelinux.com Ezt letöltöd az oldalon magyarázat hozzá. Utána a memtest oldalról a zip-et leszeded, nem kell kicsomagolni, ezzel kiírod üres pendrájvra, bootolsz vele és hagyod futni egy- másfél órát. Ha pirosakat dobál, akkor rossz. Ezt hagyd a végére, mert nem ramnak tűnik. Bios resettel és beállítással kezdjed, meg a driverekkel, tuning progik törlésével.

    Ha furmark alatt recés a kép... akkor az nem sok jót jelent, gyaníthatóan VGA memória hiba. Jó lenne másik VGA-val tesztelni. Heavent vagy ilyesmit is nézz meg, vRAM igényes beállításokkal.

    AHCI-t az alaplap progijaival rakja fel, nem, nem az Inteles kell. Elvileg a VGA telepítőkben is van, akkor felrakta már.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák