Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    válasz Piloss #47938 üzenetére

    Jajj, ez nevetséges. Ha tuningolsz, akkor Intelre is kell komolyabb hűtő - vagy repülni fog a gyárival, mint a helllllikopppter :DD . Megsúgom, hogy az AMD gyári kúler pont olyan szar, mint az Intel gyári. De I-nél valamivel kevesebb hőt kell elvezetni, nem mindegyik tuningos, tehát a gyárival ki lehet húzni.

    Nálam a melós i5 gép gyári kúler kb. egy azaz 1 évig bírta! Bizony, utána már porszívó-hangja lett. Valószínűleg én sem vettem volna észre, ha csak az előtt ülök, de bizony az egyre hangosabb lett. De van, akinek nem számít a hang, meg a proci hőfok, de már írtam, h kupaktalanítani kell Inteléknél a K cuccokat, de ne hidd el nekem, a fő-kupaktalanító PH! mester jól lefikázta e téren a H-refresht is.

    Szal. olvasgass, nem kell benyalni a nagy inteles dumákat, ahogy a cerka tulajok nyugtatják egymást, h nem is hangos... Hangos az. Sőt, a régi iMAC is baszott hangos a 2013-as mellett, nekem az újabb van, mögöttem, mellettem pár régi... Sőt, az AMD laptopok is hangosak, asszony Haswell laposa a 15 W-al meg nem, minap haver A8 vagy A10 nem is tudom melyik volt, összemértük :DDD utána -meg a laptopok hangját is ;] .

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák