Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz PofaJenö #48133 üzenetére

    CCC-s tunningot felejtsd el, majdnem akkora félreértés mint a Turbo, agyatlan fesszel eteti a procit olyan órajelekhez, ahova kevesebb is elég lenne.

    Meteorit módjára csapódj be a BIOS-ba, miután a CCC-s baromságot kikapcsoltad.
    A topicösszefoglaló a barátod..., kezdésnek szorzózással mehet is a 4Ghz, a poén kedvéért adhatod neki azt a feszt amivel a CCC megbüntette szegény procit, aztán elkezdheted lejebb venni vagy hagyod annyin és mész feljebb órajellel, a kérdés csak annyi mennyit bír a CPU hűtőd.

    Stabilitás tesztnek az Aida szintén zergeláb, IBT VeryHigh/Prime95 a barátod, hőfokokra figyelj, ugyan a komfortzóna mindenkinél más és más. Nálam speciel 70fok a limit, nem szeretem ha ebbe belemar a két nevezett stressz test alatt. Viszonyítási alapnak csak annyit, ha 70°C-ig bezárólag megvan egy stabil órajel/fesz kombó, az játékok alatt max 60°C-ot fog jelenti kupak szinten, amivel EONokig jól fogja érezni magát az FX-ed.

    Érdemes megfogadnod a srácok tanácsát, eddig mindenben hallgattam rájuk és nem bántam meg.
    A CCC-s tunning olyan mint a virtuális sex, "valami van de nem az igazi". :N
    Marinéninek kiváló aki be akarja magának bizonyítani, hogy feltudja venni a tempót a fiatalsággal és két kattintással tudja húzni, közben pedig szurkolva nézi a hőfokokat, mit sem sejtve arról, hogy ennél kézzel csak jobbat csinálhatna. Ne félj a BIOS-tól nem harap! :R

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák