Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NYPD

    aktív tag

    Sziasztok.

    Egy ideje olvasgatom már a fórumokat hogy megtaláljam az arany középutat, de akárhányszor elkezdek olvasni egy témához kapcsolódó topicot, egyre jobban csak elbizonytalanít. Beszereztem nemrégiben egy Gainward GTX680 2GB Phantom VGA-t, emellé szeretnék egy processzort is újítani (jelenleg Phenom II X4 965BE, ami elég kevés ehhez a kártyához ugyebár.)

    AMD FX-8350-re gondoltam, mert az ára itt az aprón számomra még megfelelő. Tuningolással nem szeretnék foglalkozni, nem is értek hozzá. Egyik oldal azt mondja, hogy az Intel sokkal jobban teljesít - sokkal drágább is - másik oldal pedig azt hogy az FX-ek is vannak olyan szinten.

    A gép játékra lenne használva, mint Far Cry 4, GTA V, Watch Dogs és hasonló kaliberű alkotások 1920x1080 felbontás mellett, lehetőség maximum beállításokkal.

    A kérdésem az lenne végülis, hogy az alant részletezett konfiguráció szaggatás/bottleneck mentes játékélményt biztosítana-e, illetve hogy meg merjem-e venni ezért az FX-8350-et, elég lesz-e?

    ASUS M5A97 R2.0
    AMD FX-8350 - tuning nélkül, egy jobb mint a gyári, 7-8000Ft-körüli(aprón) hűtővel, amire szintén szeretnék tanácsot kérni
    Gainward GTX680 2GB Phantom
    2x4GB Kingston HyperX 1600 DDR3
    Chieftec CTG-500-80P

    Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

    Tamás

Új hozzászólás Aktív témák