Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Lacielvtárs #48625 üzenetére

    Igen, úgy látszik ez a jelenség sokunkat bünteti.
    Amikor a gémer szót kimondják azzal szoktam kezdeni, hogy első lépésként jó lesz a játék szó is a vérnyomásom szintentartása érdekében és 130-150k tokkal vonóval.

    Becsületemre legyen mondva, az utóbbi egy évben több mint féltucat ilyen configot raktam össze (mindegyik csont AMD...8320), maximális megelégedések mellett. Azért átadáskor szoktam tartani egy kis "tréninget" is arról, hogy egy játék nem attól lesz jó, hogy minden észrevehetettlen/fölösleges beállítást maxra húzunk benne. Amennyiben erre igény lenne, a VGA került volna ennyibe.
    De teljesen korrektek, SSD a winfosnak, 8gb ram, 1tb vinyók, 270x(7870)/280x(7970)-ek, normálisabb 500/550es tápok. Nyilván ha találok valamit használtan garival akkor az megy bele/tesztelem magamnál.

    Szinte látom magam előtt hunbandit arcszerkezetét (elnézésed kérem :R), amikor 2500k+nh-d14 tulajként a kezébe adták a 6300ast, kilátásba helyeztek +40-60k-t majd hozzátették, eköré kéne olyan gép ennyiből amin a srácok is tudnak BF4-ezni.. ;] :W

    Tudván a férfiembert a kihívások éltetik, ha ezt összehozod 120évig fogsz élni. :K

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák