Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz FX9 #49289 üzenetére

    Lendületből dobhatnád is be ezeket az adatlapodba, VGA típusának társaságában..! :R

    Multis helyzeteket egyébként elég nehézkes reprodukálni (tudom.., köszönjük Emese.. :DDD), ha konkrét CPU limitre vagy kíváncsi, ami állítgatás után könnyen reprodukálható/újratesztelhető, ajánlom a Crysis3 WelcomeToTheJungle mapját, őrtornyos procizabáló fűrengeteg.

    OSD-re kirakod a CPU/GPU usage-ot és ennyi volt, ha nem pörög 95-100% között a GPU, akkor procilimites vagy. Nálam nagyon jó szolgálatot tesz ez a pálya/teszt.., amióta megvan a vas ide járok tesztelni CPU-NB/CPU állítgatás után. Nagyon szépen látszott 4-5Ghz között az elmúlt hónapokban, mennyire hajtja ki a húzott 280X-et a 8320as, pl CPU-NB tunningal/anélkül, adott órajeleken.

    Régi házban/hűtővel a "vagonos/őrtornyos" résznél cirka 70%-ban maximalizálódott anno a GPU usage, azóta pedig feltapad 95% fölé keményen.

    5Ghz-en pl. 80-85% CPU terhelés mellett is 95% fölött teker a GPU, ha nálad 4.8-on is ez a helyzet akkor nincs procilimited. :N

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák