Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    Ehhez a ventis dologhoz én annyit tudok hozzászólni, hogy megvettem ugye a silverarrowból az extreme változatot, ami a 2db 2500rpm-re képes TY-143as miatt "extreme" (hangorkán), kizárólag azért, hogy benchek miatt/alatt a maximumot futhassa a proci és ne pár fokon múljon bármi is.

    Namost mióta először meghallottam a két db felszállás előtti Mig-21es hangját, azóta 1400rpm-re voltak korlátozva. Az ősz beköszönte óta pedig 1000rpm a limit, még akkor is amikor egy 1órás Premieres anyagot indítok el, játék közben dettó. Az utolsó FC4-es OSD-s videómon látszik is egyébként, szóval véleményem szerintem extreme terhelés nélkül nem sokat számít a ventik légszállítása.
    Hozzáteszem, nyilván nem mindegy milyen hűtőn vannak. Van 8db hőcső.., tehát valószínüleg minél jobb fajta maga a borda/"fémdarab", annál kissebb a légszállítás jelentősége játék / közepesen erős terhelés mellett.
    Ez persze csak egy ember tapasztalata, egy bizonyos hűtővel.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák