Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz whited #60714 üzenetére

    Még mindig nem sokat árultál el arról milyen prioritással bír nálad a Premiere.
    A két játék amit említettél elég hurka, értsd nem igazán terhelik le ezeket a procikat. Szóval kérdés milyen géped van most, mennyivel szeretnél nagyobb teljesítményt Premiereben, ehhez mérten tudunk ajánlani/javasolni OC órajelet és ugyan minden proci más de nagyjából feszt/vcoret is lehet mellé társítani.

    Na, ezen pont után érdemes majd elkezdeni beszélni az esetleges hűtőkről..

    (#60714) whited:

    8350-en akkor érdemes gondolkodnod, amennyiben egészségesebb OC-t tervezel, értsd 4.7+ Ghz.
    Ezek alapórajele ugye 4Ghz, namost ide "két kattintással" belőhető bármelyik 8320as olyan beállításokkal, amivel elmennek 20évig. Ilyen magasságokban/ra kvázi felesleges.

    A 8320asok többsége zokszó nélkül megy 4.6-4.7en is tűrhető/simán hűthető vcore mellett (és/vagy tök azonos vcoreal mint egy 8350es tenné..), gyengébb, éhes darabok hűthetőség okán 4.5Ghz körül szoktak végetérni.
    Tehát 8350 (és az összes nagyobb 8/9***-es FX-el egyetemben) akkor lehet jó, ha relatíve olcsón hozzájutsz és valamennyire ki szeretnéd zárni annak lehetőségét, hogy esetleg egy gyengébb 8320ast fogsz ki ami XY órajelet sokkal magsabb fesszel/vcoreal vinne csak és/vagy ennek okán is de sehogy sem.

    Ergó minél "nagyobbat" veszel, elméletileg annál nagyobb az esélyed a tartós magas órajeles de mégis "egészséges"/nem agyonfeszelt állapot elérésére. Elméletileg, nyilván ezekből is vannak jobb és gyengébb darabok is. Volt már a topicban olyan 8350es, ami sokkal torkosabb volt 5Ghz magasságában mint a tuningosabb/szerencsésebb 8320asok.

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák