Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Methionyl #61765 üzenetére

    Nekem sem volt fogalmam se, úgy kellett nyomozni mert nem tudtam bekavar-e a benchbe: [link]

    (#61769) rovtiv3:

    Jópár embernél nem állítható/látható az LLC, forceolva van, köztük nálam is, ha jól nyomoztam Highra. Rendre igyekszem szóvá tenni amikor valaki éppen rácsodálkozik egy-egy adott CPU-Z fesz értékre.

    A HWInfós erőforrás igényével kapcsolatos észrevételed nekem homály, bekavarhat nem egy tesztbe/benchbe amiért adott időközönként végigkérdezi/olvassa az összes szenzort de hogy nem hidegebb tőle a CPU az tuti.
    A frissítést egyébként te magad állítod be neki, azt hiszem alapértelmezetten 2sec, nálam elég régóta 1sec. Tetszés szerint feltolod 3-4re és vélt vagy valós probléma solved. :K

    A HWMonitor sem rossz, személy szerint nagyon hiányolom belőle az Avg. oszlopot, kicsit fapados. Itt meg is állnék, ugyanis ha az LLC-re vonatkozó észrevételedet párosítod pl a HWInfo Avg/Max oszlopával, feltéve hogy valaki szolgál ilyennel a tesztje mellé, nagyon szépen látszik a valós fesz amit adott proci felvett a teszt közben, függetlenül attól hogy "Idleben" teszem azt egy CPU-Z éppen mit mutat, LLC beállítástól függően.

    Egyébként ha tapasztalod ezt az erőforrás igényt, érdemes csiki-csukizni adott teszt/bench rendszergizdaként való indításával, esetleg High priority. Hozzáteszem, ha valami komolyabb benchet/eredményt szeretnék megfutni akkor nem monitorozok semmivel, adott fesszel előzőleg ránézek mindig.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák