Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cibiri

    csendes tag

    Üdvözletem.
    Először is elnézést szeretnék kérni a tudatlanságomért, új vagyok még a fórumozás és a tuning terén is. A Mikrolaggos topikból lettem ide irányítva miután kiderült, hogy elég gyengécske a processzorom a videókártyámhoz képest és ez okozza az fps droppot.

    A főbb specifikációi a képen láthatóak. Hűtése nem gyári, viszont nem tudom milyen. Tápról szint úgy fogalmam sincs viszont 520 wattos. Mint az elején is említettem megint csak elnézést a tudatlanságomért. :R :R
    Nos, a lényegre térnék. A segítségeteket és a szakértelmeteket szeretném kérni, mivel hogy egyenlőre még nem engedhetem meg magamnak egy új lap+proci+ram kombó beszerzését, ebből a processzorból mit tudnék kihozni? Egyáltalán érdemes lenne tuninghoz fogni ilyen lap+procival? Sajnos teljesen analfabéta vagyok a tuningolást tekintve és nem is nagyon szeretnék addig belefogni még alaposan utána nem jártam a dolognak, valamit hozzáértők véleményét és tanácsait ki nem kértem. A tuningolással foglalkozó topicokat természetesen el fogom olvasni, ahogy választ kaptam arra, hogy érdemes e vagy lehet e egyáltalán ezekkel és ezeket tuningolni.
    Előre is köszönöm szépen mindenkinek a válaszát és bocsánat az értetlenkedésért. :R :R Tovább szép estét mindenkinek. :) :)

Új hozzászólás Aktív témák