Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Omli85 #63978 üzenetére

    Ezen gondolkoztam még én is, hogy esetleg a 6300as jobb lenne, de igazából az illetőnek a lehető legolcsóbban kell megoldani, és valami olyat, ami nem 2000 éves. Most egy Asus M2N68-AM SE2ben egy egy 4200+ X2 fut, és szeretne valami jobb procit. Viszont azzal a lappal nem érdemes foglalkozni, sőt, gyak az egész konfig túl öreg már.

    A 6300as még azért vetődött fel bennem, mert nem tudom, hogy most hogy is készülnek a kissebb fxek. A hibás 8000es szériába tartozókat vágják meg? Ha igen, akkor gondolom a 4000esekben sokkal nagyobb a tuning potenciál, mint a 6000esekben.

    Még ki kell derítenem, milyen tápja van most, és ha kell, akkor azt megdumálni, hogy cserélje.. viszont ugye tápból tilos gagyit venni, a nem gagyi meg nem 5000.... inkább 15000nél kezdődik.
    Ráadásul mindezt úgy, hogy ő Budapest mellett lakik, én meg Rotterdam mellett... Kicsit nehéz szemrevételezni, mégis mi van a gépében. :))

    UI; azzal, hoyg kihajtsae a VGAt, tuti nem lesz gond.:D Egy Asus Geforce GT520 van benne neki most.:D

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák