Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Tubica #64642 üzenetére

    Öcsémnek egy Phenom 2 X4 B45re raktam most egy dark rock pro3at... kb éppencsak befér a házba, fölötte az alaplap csavart úgy ügyeskedtem be, mint egy kígyó tekeredtem körbe, hogy becsavarjam csavarbehajtó fejjel.:D :)) Én mögötte nézegetem a helyet. Hátha befér oda egy vízhűtő radi... Most egy 5770 van neki, amin a hűtés sz@r. Terhelés alatt 90+fok és a ventit nem szabályozza a kártya maga után, mindig fix 36%on pörög.... Manuálisan feltolva 100%ékra a ventit, kb 81-2 körül alakul.
    (És tudom, hogy overkill kategória arra a procira, de gondolni kell a jövőre (eddig egy artic alpine 64 pro volt rajta.... :( ), ráadásul nem árt, ha halk a gép. No, ez az lesz, amint kicserélődnek a hulladék ventik hasonlóakra mint a procihűtőn, és a vgat levizezem, vagy kitalálok valami okosat...Kipróbáltam, hoyg lehúztam a házventiket, kb az elektronokat hallani, ahogy szaladgálnak az áramkörökben.: ) )

    És baromira idegesít, hogy nincs itt előttem, hogy bütyköljem (finomhangolni a psateket, meglesni mégis hol van a határ tuningban, szétkapni a vga-t-újrapasztázni, hátha segít, keresni rá hűtést, fc blokkot, bármit), ezt a gépet nem kell bütykölni, sikerült baromi jól belőni, a telefonomat nem kell bütykölni, mégis egy Nexus 6, és barátnő sincs, hogy őt bütyköljem... :))

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák