Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz ViZion #65139 üzenetére

    EZ a nem hajtja ki is miért van? A hardver nem is lenne szar, csak a legtöbb kedves fejlesztő szarik bele, illetve a legtöbb kiadót nem érdekli, a zsebe televan, oszt csonkolom, kit érdekel, hogy ezzel a kétszereplős piacot az egyik szereplő kezébe adjuk, és ettől sokkal drágább lesz minden lényeges elem a szegmensben... (És pluszba az AMD és ezt az oldalt táplálja a hülye megoldásokkal is. PL az alapfesz az APUon, vagy a 3GHz pstate throttling.... átlag felhasználó nem nézi át, nem nyúl bele, csak használni akarja, és ha azt mondják, hogy nem jó és fűt is, nem azt fogja venni. Közben jó is, és egy kis finomhangolással nagyon szuper a termék, de ugye egységsugarú max panaszkodni tud...)

    Mellesleg nem mondom, még egy kis plusz minimum fpst el bírna viselni a szarul megírt wot, de nem panaszkodom, hisz fullhdn játszom, akár watchdogsot is, igaz, azt eléggé levéve, de még élvezhetően. Na majd a 380xel arra is kíváncsi leszek.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák