Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz jokeph #72070 üzenetére

    Le kellett volna mérnem teljesítmény mérővel, hogy mit alkotott az előző proci. A gyári P II X4 975BE ami megy 3.6GHz-en, az ezt 1.38V mellett tudja, nekem 1.475V-n volt stabil azonos órajelen a procim, pedig azonos RB-C3 szteppingesek.
    Szóval az én példányom valószínűleg túlment a 125W tdp-n. :) Ebben azért is biztos vagyok, mert most 4GHz-en az FX-el Prime95 alatt is hűvösebb volt a levegő a gépházban, mint az előző procival játék alatt.

    Nem lenne rossz egy erősebb lap, de arra már nem annyira szeretnék költeni. Ha nem jött volna ki az Andromeda ilyen igényekkel, akkor még simán kihúztam volna a régi procival addig, amíg az erősebb Ryzen procik megfizethető ársávba kerülnek. Persze nyitva tartom a szememet egy olcsó, használt lapra. :)

    Hűtőnek egy Brocken2 van a procin, meg vagyok vele elégedve, az előzővel bizonyított. A táp meg egy régi Delta táp ami kilóra is megvan, de azt a 200-250W fogyasztást amit egy asztali gép tud produkálni egy átlagos videokártyával, azt mindegyik le tudja adni.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák