Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz jokeph #73318 üzenetére

    Mekkora vcore mellett? Én is hasonló értékeket mértem, kivéve az IBT / Prime95 alatti teljesítmény felvételt, mert ott 4GHz-en is elérte nálam a 300W-ot a konnektornál, miközben csak a proci dolgozott. Tápfesz az IBT indításakor 1.4V-ra ugrik fel a nyugalmi 1V-ról, majd 1.35V körül állandósult. Lehet van még amit nem kapcsoltam ki a biosban, majd a köv táppal elszórakozok ezen.

    Ezek a mérők amúgy nem ipari eszközök, a kiugrások meg amiket mértél egy pillanatra, azok könnyen lehetnek akár átlagolási problémából is szoftveres oldalon.
    Ilyen olcsóbb mérők igazán időben nagyjából állandó jellegű áramfelvétel mérésére valók, mert impulzus jellegű áramfelvételekhez gyors ADC és mikrovezérlő kell. Emiatt van az, hogy egy Legrand mérő ami ugyanezeket tudja, az 50k pénzél kezdődik, míg a Lidl-ös meg a Voltcraft annak tizede. Nem régiben terveztem ilyen mérőt 3 fázisra, annyira nem triviális. :)

    FoLey-v:
    Igen, a béltartalom az fontos! :D Amit néztem XFX-et, az Seasonic belsős, az a belső meg ott van a PH! ajánlott listájában. Az az Enermax amit említettem az meg gagyi... Per pill. az xfx a befutó.

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák