Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yany

    addikt

    válasz jeni #4230 üzenetére

    Gondoltam rá, de rájöttem, hogy a D15-tel megegyező (vagy jobb) zajterhelés mellett extrém összegeket kellett volna ráköltenem és nem is értek hozzá igazán, no meg a sokéves "nem piszkálom és teszi a dolgát" biztonságra is gyúrtam. Az RGB nekem inkább hátrány, mint előny, a villogó, színes-szagos külső számomra fölösleges és a tudat, hogy egy olyan dolgot, amit az ember nem győz lehűteni, fűtő látványosságokkal spékelünk meg. (mégha a led nem is sokat fűt, de egyrészt fűt, másrészt fasza bordáktól vonja el a helyet és a gyártók figyelmét). :)

    @mindenki:
    Amúgy köszi mindenkinek a méltatást. Meggyőződésem, hogy a szépség leginkább a Fractal Design érdeme, egy gyöngyszem ez a ház: minőségileg és szerelhetőség szempontjából is, de ez utóbbiba azért eléggé belerondított, hogy elgurult a gyógyszerem és az ipar legnagyobb cuccait rakom bele az egyik legkompaktabb ATX házba. :DDD

    @subaru: vajon mi dorombol a picikében? :U :C

    Bekonfigolás:
    - RAM-ra rátoltam az XMP-t, majd látva, hogy a CAS17-ből 18-at csinált a boot után, manuálisan leszedtem, 16-ra + CMD 1T. Mintha mi sem történt volna, megy a gép, ahogy kell neki. CB R20: 7100 környékén, hol fölötte, hol alatta picikét. (amúgy MSI X570 Ace lapon hol van az az opció, hogy ne vegye vissza a RAM CL-t páratlan szám esetén?
    - BIOS: végigmentem rajta, letiltottam, amit le kell, AUTO-n minden és megy elsőre minden.
    - A ventiket manuálisan belőttem CPU-függőre, de saját görbével. Minden felpörög, ha kell, minden pihen, ha lehet: Chipset, házhűtők és a CPU venti is. Chipset le is áll, a többi mindig megy picit, de kvázi néma így is. Ami csalódás (de nem meglepő), az a PSU ventije, sajnos eléggé kihallani, méltatlan a zaja a többihez mérten, de hát 1.7 KW, gondo,lom erre méretezve, ez van (bányászgépből maradt). Ha jól láttam, a venti nem cserélhető csak úgy, mert forrasztva van, de ebben nem vagyok biztos.

    Amúgy fura érzés a világ legjobb alrounder CPU-jával rendelkezni és még fel sem fogtam mindent, még most telepítem fel a cuccaimat a szűz 960 Pro SSD-re. (de mondjuk már erről a gépről pötyögök ;] )

    [ Szerkesztve ]

    Építs kötélhidat  -  https://u3d.as/3078

Új hozzászólás Aktív témák