Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz Hellwhatever #7579 üzenetére

    Ott arrol volt szo hogy tobbet tolt bele az alaplap mint 1.3v. Azota 1.3v a maximum es az alapertelmezes EXPO-ra ahogy elnezem. Viszont erdekesnek talalom, hogy nalam a "corruption"t nem a tRFC1 hanem a tRCD csokkentese okozta. Azota talaltam meg erdekes dolgokat, pl windows store appok nem indultak el csak miutan 1x elinditottam oket store-bol. sfc /scannow is talalt corrupted fileokat de javitott mindent.

    Hat ez egy ilyen dolog :DDD . Azota megneztem az osszefoglalos leirast memoria tuninghoz is. Hat nemtudom.... tRFC Hynix A-die -ra 6400-on 448 az valami elkepesztoen lucky pick. Meg 1.4V VDD, 1.35V VDDQ-n sem postol a hynix a-die -om 6200-on sem 500-on.

    Ha jol remlik buildzoid is 500-at mond 1.45v VDD mellett 7950x-en a trust me bro this will work timingjaival. Az sem postolt nalam (minimum 512 kellett hogy egyaltalan legyen post es ne kelljen clear CMOS-t nyomnom, 516-ra lottem be utana 8ora y-cruncher tesztel ahol nem volt error VT3/SmallFFT mellett), de oke persze ezek ilyenek, chipje valogatja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák