Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz weiss #1133 üzenetére

    3: Ha már úgy is felteszed, próbáld ki: Friss FFDShow build ffmpeg-mt software dekódere, az output fixen YV12-re állítva (semmi postprocess filter, vagy hasonló, csak a standard deblock -> azt nem kell letiltani ami alapértelmezett...) majd opcionálisan (de erősen ajánlottan) DX9 hardware-es renderer, de nem a VRM9 vagy az EVR, hanem MadVR (a legújabb v0.11 összeveszik a legújabb forceware driverekkel, de Radeonokon nincs gondja). És persze olyan lejátszó, ami támogatja a MadVR-t -> MPC-HC (tiltsd le az összes internal dekódert, illetve szerintem a source filtereit is, ha van haaili splitter telepítve).
    Így tökéletes lesz a kép, és kisbb Athlonon is láttam már így 1080p-s anyagot simán futni. (Ha bejött, és még a 3dlut opciót is ki akarod aknázni, akkor olvasd a blogot a nevem alatt. - Vaktában is bekapcsolhatod próbaképp, hátha segít a teljesítményen is a LUT a realtime számítások helyett, ilyenkor önmagába konvertálja a színteret, vagyis nem nyúl hozzá a forráshoz...)

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák