Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomiLi

    addikt

    Engem már nagyon érdekelnek a megejelnés előtt álló vga-k. Főleg az, hogy mi lesz igaz az előrejelzésekből, mert az a tapasztalatom, hogy a megjelenés előtt mindig szebb kép van festve, mint a későbbi valóság.
    Nekem a 7970-es 3W-os idle fogyasztása "szúrja a szemem", de azon sem lepődnék meg, ha maradna a 256bit-es memória sávszélesség.
    Mindenesetre a 28nm-ből származó előnyök csak jól jöhetnek, így egy mostani 6970-es vga, 28nm-es "megfelelője" már kevésbé fűt/fogyaszt.

    De ami igazán érdekelne, és el is veszi a kedvem egy mostani pc vásárlásától, azok a távolabbi jövőre jósolt "egybe gépek".
    Még mindig nem tudom elképzelni, hogy fizikailag hogy kell majd ezeket elképzelni, valamint szoftveresen, hogy lesznek megoldva az "átfedések" (pl játékokból most már nem csak xbox, ps3, pc lesz, hanem nvidia, amd, intel is?)
    De olyan részletek is érdekelnének, hogy milyen külön álló hardverekből lesznek felépítve a gépek? Marad az alaplap, cpu (apu), memória felállás, vagy teljesen integrált lesz minden és több előre legyártott alternatívából lehet majd választani?
    Gondolom az SSD-t (ami remélem addigra annyira olcsón gyártható lesz, hogy eltörli a HDD.-ket a piacról) HDD-t mi választjuk, ez a része marad.
    Mi lesz a csoda pc házakkal, ha a pc is egy integrált alaplapon lesz, és egy előre legyártott ps3 hasonmásként jelenik meg....

    Bogyorisz

Új hozzászólás Aktív témák