Hirdetés

  • Nokia 3210 - felélni az örökséget

    ma A HMD ismét elővett egy klasszikust, hogy újra kiadják. De ismét csalódás lesz azoknak, akik az eredeti modellt is használták. És lehet, hogy másoknak is.

  • Wizardry: Proving Grounds of the Mad Overlord teszt

    gp 43 év szinte beláthatatlan idő a videojáték-világban – márpedig az első Wizardry idén tölti be ezt a kort. Most az eredeti legenda az eredeti játékmenettel, de megújult látványvilággal tért vissza.

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzz

    aktív tag

    Sziasztok!
    Régen jártam már erre :)
    Adott egy X96Max Plus2. Itt pihen egy ideje, a (szerinte) legújabb fw van rajta, de mondjuk úgy, hogy nem igazán használható androidként. A lányom szeretne egy könnyen mobilizálható eszközt, amin böngészhet, emailezhet és mellesleg alkalomadtán filmet nézhet. Ehhez keresek valami moddolt vagy akár csak másik fw-t, amin mondjuk a blokada is működhet (jelen esetben loop-ol és nem blokkol semmit). A CE-t mellé teszem egy kártyára és menüből restart CE gondolom menni fog ezen is. Az igazság, hogy nincs rá sok időm, a hétvégén vinné és gondoltam, megkérdezlek benneteket hátha valaki a CE-n túl az androidot is babusgatta már ezeken a kütyükön :)
    Javaslatot (esetleg linkkel a letöltéshez) szeretnék kérni egy fw cseréhez tőletek!
    Köszönöm!!!

    ERROR: '--failure' is not an option. Aborting... ---goo.gl/BFtD86

Új hozzászólás Aktív témák