Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csibe1

    addikt

    válasz tjb007 #21128 üzenetére

    Biiiztos.Nem értek a lovakhoz. :DDD
    Még csak nagyjából futottam át a tesztet.Ez a srác írt hsz-eket az extremedigital oldalán is a tabhoz,és a guggli dobta ki amikor rákerestem a kütyüre.
    Azt viszont érdekesnek találtam amit a kijelzőről írt:
    "Második blikkre viszont már előjönnek a kompromisszumok: a tablet talán leggyengébb pontja a képernyőt fedő plexi. Nem tudom, hogy más tableteknél ebben a kategóriában hogy van (gondolom hasonló a helyzet) de ONE kijelzőjét fedő anyag nagyon tükröz, erősen gyűjti az ujjlenyomatokat és NAGYON karcolódik. Már három nap alatt összeszedett néhány finomabb karcolást, amit fogalmam sincs hogyan okoztam, mert vagy a bélelt tokban tartottam, vagy a kezemben (se gyűrű, se óra, se egyéb). Ez sajnos olyan dolog, amivel együtt kell élni, nyilván nem fog Gorilla Glasst kapni az ember ennyi pénzért - de azért szokatlan, hogy a kb háborúkat átélt SE Xperia X8 telefonom érintőkijelzője még most is tükörsima."

    A teszt utáni hsz-ben írta:

    "de nem vagyok fóliabarát, főleg nem érintőkijelzőn. Már a csomagolásból kivéve volt alatta levegő (sőt, még egy ujjlenyomat is) és az nálam használat során csak rosszabbodik, ezért gondolkodás nélkül leszedtem, nem is gondoltam, hogy hajlamos lesz karcolódásra. Azért nem olyan vészes, csak relatíve: a telefonom néha a kulcscsomó mellett van a zsebemben és még mindig nincs nyoma. Mindenesetre annyira nem zavar, csak akkor látszik, ha az ember keresi. :) "

    Akinek esetleg van ilyen tabletje az írhatna a kijelzővel kapcsolatban,hogy tényleg ennyire hajlamos-e a karcolódásra fólia nélkül,illetve milyen a gyári fólia.
    Esetleg azt is megnézhetné,hogy töltés közben működik-e rendesen az érintőkijelző.

    Most találtam:
    Ainol Novo 7 Elf II teszt

    [ Szerkesztve ]

    " Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

Új hozzászólás Aktív témák