Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rpeter

    csendes tag

    válasz Prof #21865 üzenetére

    Statisztika: http://gigaom.com/mobile/sorry-carriers-9-out-of-10-tablets-sold-are-wi-fi/

    Sarkított ugyan a dolog és nyilvánvaló, hogy nem ugyanazok az igényeink a Tabletek terén. Emellett elismerem, hogy a ipad áraiban jelentős a különbség és ez egy deal breaker a legtöbb embernél.
    De maradjunk a piszkos anyagiaknál. Jó mérnök módjára tegyük fel, hogy a 3g benne van az alap árban. Kell hozzá net. Mondjuk videót nézni, rádiót hallgatni kell 4-5 giga (csak t-s árakat fogok írni, mert ez egy eszmefuttatás, meg lusta is vagyok) az 4000 Ft havonta. Letöltés is jó volna, vezetékes Net kell otthon, mondjuk 15mbit az 5000 ft. Hozzá egy okostelefon, naná hogy ott is legyen 100 mega egy ezres. Hopp el is nyomunk netre minden hónapban 10 eFt-ot, akár használtuk akár nem. És itt van szerintem az a pont, ahol a legtöbben úgy döntenek nincs szükségük rá.
    Persze ez egy vélemény, én már nehezen lennék meg Net nélkül a mobilomon, míg ismerőseim simán elvannak az otthoni és egyetemi wifivel. Meg őszintén, ti bíznátok egy olyan gyártó gsm teljesítményében, aki képes hibás kijelzőt tenni a tabba, vagy leveszi a fóliát a wifi antennáról?

Új hozzászólás Aktív témák