Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz gban #3420 üzenetére

    Honnan tudom meg hogy egy adott modell, amin akár CE 6.0, akár Android 1.6 van, megeszi-e az Android 2.2-t? Kiírja hogy nem támogatott valami?

    Erre nem fogok tudni válaszolni érdemben, mivel nekem - egyelőre - csak Android-os okostelefonom van, tabletem még nincsen. Elvileg a 2.2 - a topikban leszűrt tapasztalatok alapján - a legalább Telechip-alapú ARM processzorra épülő tableteken már tűrhetően elfut. (Amit érdemes kerülni, a Via CPU-val ellátott, nagyon olcsó "csodák".)

    (honnan frissítek egy ilyet? PC-ről USB-n?)

    Tudtommal a kínai tableteknél is így megy, a nevesebb gyártóknál biztosan: adott egy PC-re telepíthető kliensprogram (pl. Samsung esetében a Kies) és annak segítségével az adatkábelen keresztül történik meg a frissítés.

    És ha nem sikerül, egyszerű visszacsinálni, mint asztali gépnél, vagy úgy működik mint egy telefonnál pl. vagyis ha elrontom, otthon nem hozom vissza?

    Ez függ attól, hogy milyen súlyos az elrontás; de elvileg vissza lehet hozni a gépet az "életbe". (Btw, már okostelefonoknál is viszonylag ritka az olyan szintű hiba, ami miatt brickesítve lesz a mobil.)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák