Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    Sziasztok,

    szeretnék egy tabletet. Fotózom hobbi szinten, fontos a gyönyörű, nagy felbontású és nagyjából színhű (ips) kijelző, nincsenek egetverő igényeim, talán még a "röccenésmentes" kezelés a fontos, ahogy az iPad is működik. De már a közelében-feeling is rendben lenne. Igazság szerint egy iPad lenne a legjobb, de az alma oprendszerétől irtózom, így marad a robot.

    3D játék és egyéb hasonló "marhaság" nem lenne rajta, filmnézés igen, 1080p, tv-re néha-néha előfordulhat, hogy kikötném (ha lehet).

    Amire használnám: levelezés, Opera (net) és fotók nézegetése, kisebb belenyúlás vagy szortírozás, crop-olgatás, stb. Kb. este lefekvés előtt, elalvás gyanánt :) Illetve nem tudom, mennyit bírnak így nagy átlagban az androidos tabletek, de nem szeretném kétóránként töltögetni aktív netezéskor sem, a HTC Desire HD-m már nem mai vas, de hihetetlen, mennyire nem bírja akkuval - ebből is szeretnék kitörni a tablettel.

    Mit tudtok ajánlani, esetleg van-e "tutifogás" ? Az ár szempont, nincs szívem 200-at kiadni ezekre. (Még 40-et sem, de bilibe sem lóg a kezem, úgyhogy .. )

    Szerk: Necro, üdv. Ugyanazt keressük lehet :DDD - csak én nem vagyok a feleséged :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák