Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Orcsi

    aktív tag

    Lehet hogy nem is annyira offtopic ....

    Olyan gépet keresek amit alapvetően böngészésre levelezésre és némi minimális időt elütő játékra kell. Nem akarok mókolni a géppel de fontos hogy menjen akadás nélkül.

    Vacilálok Win8 gép és android között ...

    Az egyik win8 jelölt egy LENOVO IdeaPad Miix 10 lenne árban olyan 130k és teljesen windows kompatibilis (néha menne rajta office meg ilyesmi)

    viszont nem tudok dűlőre jutni melyik androidos tábla lenne jó ... jelenleg két androidos gép is van itthon gyerekeknek játékra (ghotab7000 illetve wayteq70dci) de megőrülök ha netezni kell velük lassúak és agyfa...t kapok tőlük az hogy röccenés nélkül az nem létező kifejezés ... ezért nagyon elgodolkodtató hogy ha több pénzt adok ki akkor az legyen tényleg olyan ami nem akad és lehetőség szerint kompatibilis legyen az otthoni hálózattal (minden NASon van) ... alapból !!! nem akarok külön programot telepíteni mindenre ...

    iPad nem igazán érdekel habár árban pont azon a szinten van amit most kiadnék egy tabletre ...

    vélemények (nem akarok flamet) de mivel itt vannak android hozzáértők ezért gondolom biztos képet kapok arról (reményeim szerint tapasztalati képet) hogy mely androidos tabletek lehetnek azok amelyek szóba jöhetnek és megadják azt a felhasználói élményt amit egy pl egy laptop adhat böngészésre levelezésre ... (mondjuk egy T420)

    Előre is köszönöm a kommenteket

    .

    Same shit, different day!

Új hozzászólás Aktív témák