Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz Bozek #44632 üzenetére

    Megint félrebeszélsz. Senki sem állította hogy nincs jobb, én még az elején írtam is a hiánnyosságairól. Most csak és kizárólag az 55e ft-os akciós árról és az annyiért kapható készülékekről van szó ebben az esetben. Annyiért ilyen minőséget nem találtam mást itthon. Ne hasonlítsuk a 7"-osokhoz sem, mert ez nem az. Leírtam hogy a proci nem a legerősebb, és még pár olyan negatívumot ami nekem nem tetszik. Azt is elolvashattad volna ha nem csak okskodni akarsz. A pozitívumai viszont olyanok amik ennyiért verhetetlenek. Akkor mondj valamit 55-ért ami 1280x800-as ips-el készül, 4 magos, 6000-es akksi van benne, usb-ről tölthető, elöl vannak a sztereó hangszórói, 16gb háttértár, jó wifi, nem brand"B" minőségű, gyors jól optimalizált rendszer van rajta és esetleg elképzelhető hogy lesz supportja is és kicsit kiemeli a sima lapos tabok közül (ami nem feltétlenül előny, mert nem mindenkinek teszik esetleg a fogása).
    Egyébként használtál már ilyen tabot? Mert én már hsználtam-teszteltem többet is, márkásat és kínait is (pl HTC Flyer, vagy Cube U30GT2,) de volt itt pár noname-bb darab is már, ráadásul boltokban, másoknál fogtam már szinte minden típust ami érdekel. Így van hasonlítási alapom, és nyilván nem 100-150ezres nexus-okhoz, sonykhoz és samsungokhoz hasonlítottam a gépet, hanem pl a majdnem annyiba kerülő Alcor Q813I -hez). Az LG-s hsz-em pedig éppen arról szólt, ha már 80 körül kellene kiadnom tab-ért akkor nem is a lenovot venném hanem inkább lg, mert az többet tud. Egyébként nem vennék lg-t, csak a lenovot viszonyítottam valamihez. De akinek van esze az értette valószínűleg.
    Azért írtam ennyi mindent a gépről mert nincs topikja, nem találtam itthon nagyon leírást róla, blogot és komplett tesztet írni nincs kedvem. Ami tapasztalat éppen jött azt gyorsan leírjam, olyanoknak akik még keresgélnek. (én pl végigolvastam minden olyan tab topikját ami érdekelt, és itt a hsz-eket is és örülök ha valaki tapasztalatokat oszt meg, és nem csak akkor ír ha hibás a gépe.

    Inkább ajánlj te is jó vételeket az érdeklődőknek vagy írd le a pozitív-negatív tapasztalataidat a tabról amit használsz. Ha igazat írsz sokan fognak örülni neki. Hacsak nem valami forgalmazó vagy aki utálja a lenovot (és lg-t) ezért bántja a szemed. Én fenntartom hogy ennyiért megérte, és sokan írtak privit akik rendeltek és tetszik is nekik.

    De már megint nem értem miért álltam szóba veled.
    Velem van valami bajod? Mert akkor írd meg nyugodtan legfeljebb elküldelek a f@szba, utálom az ilyen trollokat. :((( Egyébként meg akadjál le rólam.

    Végül a "a vele járó használhatóság tényleg lesöpri az összes "hagyományos" tabletet" szöveget nem én írtam, gondolom ez nem nagyon zavar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák