Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    Végre ki tudta rootloni a Kingoo root a Tagital T10 (Allwinner A33, 1024*600) tabomat. Nos akinek ilyen van, az nézze meg, mert vannak vele problémák.

    A DU Speed Accelerator app egyrészt mindig összeomlott, másrészt a marketes app eltávolító program nem tudta uninstallálni. Látszólag sikerült neki, de a következő induláskor megint ott volt. Kézzel törölve az /app mappából végre eltűnt a sunyiban.

    A nagyobb probléma, hogy a mcaffe szerint a gyári google app fertőzött volt mindenféle megfigyelésre használható kártevővel. Uninstallálni ezt sem lehetett, töröltem kézzel, majd visszaraktam a marketből az igazit. Valószínűleg a facebook hírek is ebből jöttek, mert sosem volt fb app a tabon és nem is lesz.

    Végül az alap "browser"-t is töröltem, mert abban meg nem lehetett a kezdőlapot átállítani, valami fake keresőre irányult.

    Kapott még egy bigtincan reklám blokkolót, most úgy néz ki minden fasza a tabon. 470-490MB szabad memória, 16650 pont az Antutuban. Ez elvileg nem valami nagy pontszám, de pörgős a tab, gyorsan dolgozik és könnyebben tölt be weboldalakat, mint a korábbi kétmagos Rk3066-os tabletünk.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák