Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pistabaaa

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tudom, ezért majdnem kövezés jár, de: időm nem igazán van átnyálazni a topikot, illetve nem is nagyon mozgok ezen a tablet vonalon, amiről most kérdezni akarok. :B

    Egy idősebb ismerősömnek (értsd: nagymama) próbálok találni egy olyan 7-10" közötti tabletet, amit nagyjából két dologra kellene tudni rábírni - képnézegetés (esetleg videó, de nyilván nem 1080p sorozatok vagy hasonlók :P ) és Skype (videochat).

    Ezek miatt tkp. a legtöbb paraméter tökéletesen lényegtelen, a Skype gondolom már 256 megával is boldogan elvan, 800 MHz is elég. A 3G vs. WiFi még nem eldöntött kérdés (nem tudom, milyen lefedettség van ott [nem az én nagyimnak lesz], de adott esetben a szomszéd fiatalabb srác WiFi-je talán rendelkezésre állhat), így ez még változtathat az alternatívákon.

    Ezekről valakinek esetleg vélemény, tapasztalat:

    aPad 2
    Pad OEM22
    gTab Classic
    esetleg aPad 2 9.7
    aPad 2 GSM

    Bármilyen egyéb javaslatot is szívesen veszek, sőt - nem ragaszkodom az újhoz, akinek van a fentiekre alkalmas, de mondjuk csak tesztre behozott, _stabil, nem összeomló_ (mert oké, hogy csak kb. két funkciója kellene, de pont a nagymama user miatt fontos, hogy max. egy zöld és egy piros gombot kelljen nyomogatni a Skype-on) példány eladó, az is érdekel (privi). Ahogy látszik, árban is a legalsóbb kategória játszik.

    Köszöntem előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák