Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz zsoltzsolt #69555 üzenetére

    az ember szeme nem fog gyorsabban romlani akkor, ha napi 30 percet tabletezik. de fejlődik az orvostudomány is, és a szemromláson lehet javítani. (a jól fizető állások legalább felében, napi 8 órán keresztül monitort kell bámulni, és a felnőtt szemét sem kíméli természetesen)
    a mostani felmérésekben (pisa) résztvevő gyerekek amikor 4 évesek voltak nem volt elterjedve sem a tablet, sem az okostelefon, így az eredményekért nem okolhatóak. ellenben a balfék elmaradott oktatási rendszerünk igen. ha megnézel egy ilyen felmérésen elöl szereplő országban egy oktatási rendszert (pl skandináv országok), sokkal modernebb felfogásban oktatják a diákokat, integrálva a modern infokommunikációs eszközöket.
    a mostani középiskolásokat, akik tele vannak tanulási zavarral (meg mondjuk ki magatartási és személyiség zavarral is), szintén nem a gyerekkori tabletezés cseszte el (és hozzá is tenném gyorsan a mai fiatalok nem tudnak mit kezdeni a közösségi médiával - jórészt csak ártanak maguknak- , nem értenek hozzá, nem tudják hogyan kellene online visekedni, analfabéták a témában). szintén egyébként felerészben legalább az oktatási rendszer a ludas a túlzott teljesítménykényszerrel, és túlterheléssel.
    a feltételezés az volt, hogy csak árt, és hogy nem használ. holott ez nem igaz.

    ok, ne vegyél a gyerekednek tabletet, nem az én dolgom. de aki meg akar az meg nem a te dolgod.
    ennek megvitatása nem a "Milyen Androidos tabletet vegyek" című fórumban van.

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák