Hirdetés

  • Új Reno12 modellek is érkeznek

    ma A Reno12 Pro mellett belépő ajánlatokkal is készül az Oppo, a Reno12 F 4G-s és 5G-s verzióban is elérhető lesz.

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz wowpegazus #71817 üzenetére

    Hogy valami ertelmeset is mondjak.
    Hatalmas a 10"-os gep egy ilyen kicsi gyereknek. Nem fogja tudni kezben tartani (mondjuk a 7-eset sem). Allvany kelleni fog.
    Ha van tevetek, akkor elgondolkoznek egy androidos tv okositon. Bogyo es babocahoz, gyerekdalokhoz az sokkal jobb lenne, mint egy 8-10"-os kepernyot nezni.
    (Most nyilvan egy okosteve eseten ez mar kapasbol megoldott, de ha az nincs, akkor annak beszerzese mas arkategoria.) androidos tv box mar 15 rugoert kaphato, ami eleg jo.
    Egy 1 eves gyereknek nincs mas igenye. Nem tudatosan nyomkod, taperaszik, ergo tok felesleges olyan dolgot adni neki, ami ertelmes inputot var. Nalam hibas billentyuzet van nyomkodonak, es muanyag gyerek"laptop", ami zenel gombnyomaskor, es valami beka ugral a kijelzon.

    Teve ugy. Nalunk sosem nezhet a gyerek egyedul tevet. valamelyikunk mindig ott van vele. Igen, veszettul unom mar a bogyo es babocat. Viszont a gyerek igenyli hogy neha megbeszelje velunk.
    Fozes eseten pl a gyerkoc is kint van a konyhaban, nagyon jol eljaszik a labasokkal, es a fozokanallal, merokanalakkal. Az anyja meg nem panaszkodott hogy hatraltatna a kozos fozes.
    Minden mas esetben is a gyerek ott van, ahol mi vagyunk. Ha dolgom van akkor ott jatszik ahol a dolgomat csinalom. A szerszamoslada tetejere nagyon szuperul fel lehet maszni pl. Szeret ruhakat bepakolni a mosogepbe, es "teregetni" is. Mondjuk a porszivot nem nagyon kedveli, igy azt csak akkor lehet ha mindketten itthon vagyunk
    .

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák