Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsolt7981

    tag

    LENOVO - Tab M10 FHD Plus(2th Gen) 10,3" 64GB gyors teszt

    Ezt kapta az asszony karácsonyra. és mivel nem szeret a beállításokkal pöcsölni, így rám maradt az üzembehelyezés.

    Bejelentkezés után jött 3 frissítés is (1 giga- 400 mega- 250 mega),így jó egy óra eltelt, mire használatba lehetett venni a tabot, ezt egy kicsit sokallom, viszont így legalább friss android 10 van rajta december elsejei biztonsági frissítéssel.

    Összeszerelési minőség rendben van, anyaghasználat szintén.

    Ramkezelés meglepően jó, bár 4 giga ramtól el is várható.

    Ami eddig nem tetszik, az az általános rendszersebesség, elég gyakran bedadog. Nem mondanám lassúnak, de néha-néha megakad egy pillanatra. Ez szerintem optimalizálatlanság lehet, mert a háztartásban levő másik két tablet (Huawei mediapad T5 és Xiaomi mi pad 4 plus) papíron nyers erőben gyengébb, mégis sokkal fluidabbak.

    Kamera nem érdekel, nálunk nem szempont.

    Akkuról fél nap után még nem tudok nyilatkozni, de számok alapján nem egy nagy szám. (otthoni tabetnél, ami szinte sose hagyja el a lakást nem is érdekes annyira)

    És akkor a kérdés, hogy megért-e 85 ezret? Azt mondom, hogy nem igazán. Azonos árban inkább a huaweit vettem volna, ha épp lehetett volna kapni karácsony előtt. Még a samsung galaxy tab a7 (2020) volt képben, de az kicsit drágább is volt, és az is akadozott rendesen (Media Marktban próbálgattam csak)

Új hozzászólás Aktív témák