Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • air

    nagyúr

    Használ valaki - a gyári, beépített alkalmazáson kívül - 3rd party mobilnet forgalomszámlálót?
    Eddig 4-et próbáltam, a gyárival együtt, de egyik sem tökéletes.
    - A gyárin nem állítható be pontosan egy adott nap forgalmának mutatása. Akárhogyan húzkodom a végpontokat, nekem vagy több napot jelez, vagy nem tudom pontosan a nap elejét megtalálni. Illetve nem tudja napon belül, órákra lebontani a forgalmat.
    - A 3G watchdog az alkalmazásonkénti listában totálisan irreleváns értékeket mutat. Pl. teljes forgalom egy adott időszakban mondjuk 100MB, ehhez képest az alkalmazásonkénti bontásban 900MB szerepel az internetmegosztásnál, és ha a többi programnál lévő értéket összeadom az is többre jön ki, mint 100MB.
    - A My data manager lenne talán a legjobb. Az értékei rendben vannak. Adott időszakban megegyeznek a gyári és a Mobile Counter által mértekkel. Tud óránkénti bontást, viszont folyamatosan ébren tartja a telefonom, még akkor is, amikor minden adatkapcsolatot megszüntetek.
    - A Mobile Counter is jó lenne, de óránkénti bontást nem tud. Az alkalmazásonkénti értékei közelítenek a gyári és a többi által mértekhez, viszont az összesített mennyiség - amit a havi keretnél mutat - jóval kevesebb, mint az alkalmazásonkénti értékek összege. Vagyis a fő kijelzése teljesen fals.
    Van ötletetek, hogy melyik appot érdemes még megnézni, ami a fenti feltételeknek megfelelhet?

    Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló

Új hozzászólás Aktív témák