Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz World-Soft #74080 üzenetére

    Most így munkából, munkaidő vége felé nem tudok sok időt rászánni és képet feltölteni, de tudja azt amit szeretnél :) Persze egyszer fel kell tölteni az adatbázist, de azt ugyanúgy fel kellene a vonalkódnál is.
    Vannak a fő csoportok, amit a jobb felső plusz jelre kattintva kapsz meg, ott ahol beírod valami árát. Az ugye jobbra-balra görgethető ikonok. Ezeket a fő kategóriákat szerkesztheted is, kiveheted ami nem kell, és berakhatod ami hiányzik.
    Ha kiválasztottad a csoportot és beírtad az árat, akkor ugyanúgy a jobb felső sarokban ott a címkék ikon, ha arra rákattintasz akkor felcímkézheted hogy ez mi. Például vettél tejet, megadod az árát, kiválasztod az élelmiszer csoportot, majd a címkére kattintva kiválasztod a tej kategóriát (amit persze az első alkalommal be kell írnod). Az egyenlegnél ott lesz minden egyes tétel egyesével, az áttekintő fülön a csoportok külön-külön, és ha rákattintasz egy csoportra akkor megjelennek a címkék összegezve (pl. tej 2db x összeg, kenyér 3x y összeg, stb)
    Még fényképet is vehetsz fel róluk :)
    Többet kipróbáltam de mind bonyolultabb volt.

    Na, csak csináltam pár képet gyorsan, hasra feltöltve:

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák