Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sotyks94

    aktív tag

    Sziasztok!

    Rokonnak kéne dual simes teló, de azokban annyira nem vagyok otthon mint a 1 simes társaikban, így kérném az itteni expertek segítségét :)

    Idősebb rokonnak lenne, nem túl nagy mérnöki zseni, így alapvetően inkább az alap funkcióknak kéne működni rendesen, extrákból nem kérünk :)

    Ár: 40 alatt nem akarunk, valami középkategória kéne. 60 körüli a célár, de max 80-at húztuk meg.

    Méret: Nem kell nagy. 4,5-4,7 col körüli lenne az ideális. MAX 5 col, és min 4. Vékonyság nem annyira kritikus, de persze nem negatívum ha szép vékony :)

    Dual sim: itt kérnék igazából egy kis helpet. Valaki elmagyarázhatná nekem hogy tud e hasznos lenni, vagy esetleg kifejezetten fontos-e a Active Dual Sim, vagy igazából szinte mind1, és egy standby dualos is jó a gyakorlatban. Van egy régi sime amit azért hord mert az van sok, régebbi helyen bejelentve telefonnak, és van egy újabb amin az ismerősei hívják, mostanában azt adja meg mindenhol, és a mobilnet is azon van.

    Felhasználás: Mint említettem nem valami infó zsenivel van dolgunk, sőt inkább az ellenkezője. Örül ha egy mailt meg tud egyedül nézni :D Igazából nem is kellene többre mint Telefonálás, sms, és rövid mailek írása. Ezek a fő dolgok. Másodlagosként nem lenne probléma ha lenne benne egy normálisabb kamera is, mert néha azzal szokott fényképezni. De ennyi. Másra nem nagyon kell. Nem kell facebookra, játékokra, youtubera, filmekre, vagy zenére. Ilyeneket nem nagyon szokott. Vagyis nem kell nagyon erősnek lennie, csak zökkenésmentesen menjen egy mail írás, és a képkezelés :)

    Válaszokat, és tanácsokat előre is köszönöm :R :R :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák