Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • alexw801

    senior tag

    válasz wolfman #105187 üzenetére

    Nem Te vagy az egyetlen, akit elküldött ez a ...., engem is, magyar nyelvhasználat ügyben, meg kínai csúfolódással...
    Én tisztelem a kínaiakat, az elmúlt hetekben 15 napot jártam arra két nekifutással, 12 rep. jártattal.

    1. A rendszerrel érkező appokat törölni csak root joggal lehet, és következményei lesznek, pl. nem lehet gyári frissítést végezni emiatt a jövőben.
    2.Két helyen jön elő a nyelv: a telefon általános használati nyelve (nyilván először itt állítottad át) és a beviteli nyelvek. Ez utóbbit a Beállítások / nyelv és bevitel alatt kell állítgatni. A beviteli módot is kell állítani és lehet több nyelvet egyszerre választani, én pl. magyar, angol és orosz nyelvet állítottam be, ezután minden szöveg beírási feladatnál feljön a virtuális billentyűzet, és ott ez a 3 nyelv átkapcsolható. gyűrűnek üzenem, hogy semmi kínai bevitel nincs nálam, bár sokat figyeltem hogyan írnak be a kínaiak: latin billentyűzeten 3-4 beütés, feljön egy sor ajánlott kínai karakter, és kiválasztják a megfelelőt, ráböknek. Ezt elég gyorsan végzik.
    3. Androidos telefont nem használnék Google szolgáltatások nélkül, bár a Nagy Kínában ez így megy, le van tiltva (kivéve Tajvanon, ott szuper jól működnek). Az egészet együtt kell telepíteni, Gapps a becenevük. Először a Google Play Services, stb. kell (ez végzi a szinkronizálást), majd a Play Store jön, a többit le lehet szedni egyenként a Play Store / Play áruházból. Lehet függetllen forrásból is telepíteni app-okat, ez esetben az SD kártyára (gyökérbe) másoljuk az .apk kiterjesztésű app-ot, majd fájlkezelővel rábökünk, telepítjük. Pl a Facebook-ot.

    Jó munkát!

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro

Új hozzászólás Aktív témák