Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yag

    tag

    válasz Ájvé #111273 üzenetére

    Pontoan erre akartam kilyukadni max nem bontottam ki jobban, hogy az emlitet proc, "elég" ehhez a belépő szinthez mivel remélem senki nem gondolja, hogy egy 60$ os telefont nem belépőszinre tervezte a cég. Ezért írtam, hogy szerintem arányban van a két telefon felépítése. Ránézésre is gyorsabb és erősebb egy 6735M, pláne, hogy 64bites, 2/16GBstb. Ár érték arányban a + 20-25$ nagyon kis különbség. X5 Pro esetében egyértelmű, hogy többet kap ez ember a pénzéért.

    Amiben egyébként szerintem domborítani vagy újjítani akart a Doogee, az az lehet, hogy korábban egy ilyen szintű telefonba beletett mondjuk egy FWVGA, vagy QWGA képernyőt, 2000mAh akksit vagy kissebbet, 4,4 vagy max 5,0 doridot. Most "haladva" a korral egy arányos procival HD-képernyőtt, 2400mAh akksi, 5,1 doridot ad. Az persze más kérdés mire elég mindez ...
    Nem akarom védeni a márkát, nem zsánerem. Tesztelni viszont jó lehet ...
    Érdekes lesz megtapasztalni, hogy ezen a belépő szinten mennyi kompromisszumot kell kötni és a telefon mennyire van arányban saját magával. Fogyasztás/akksi idő, sebesség, szenzorok összehangja stb.

    “Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” (LeEco LeRee L3)

Új hozzászólás Aktív témák