Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • melkah

    tag

    Tok sok hasznos es jo elgondolkodtato valasz szuletett az elozo jo hosszu posztomra, ugyhogy ezt koszonom szepen. :)
    Ami viszont meg eszembe jutott vagy ezek alapjan felmerult bennem:
    Tobb posztban is olvastam mar , hogy nem gond a dual stanby, mert jon sms a nem fogadott hivasrol ha ki voltal kapcsolva az egyik kartyan mert eppen a masikon telefonaltal. Ez vodafonnal pl tudom , hogy letezik voltam vodafonos par honappal ezelottig, es tok hasznos tok jo szolgaltatas, de telenoros lettem es itt vagy bena voltam es vagy nem talaltam meg meg ezt a szolgalatatst vagy nincs ergo ez szolgaltato fuggo lehetoseg.

    (#1192) pigatt kollega irta hogy egymasra iranyitja a ket kartyat, es igy tudja legalabb ha hivas van. Ennek persze az atiranyitasi koltsege ha fogadod a hivast akkor tarifacsomag fuggo , hogy van-e illetve mennyibe kerul, de ez egy egesz hasznalhato megoldas lehet.
    Annak viszont orulok , hogy a folyamatos adatforgalom nem zavarja a hivasfogadast elvileg. ha telefonalok nem baj ha nincs net, csak minden mas esetben legyen es minden mas esetben beessen mind a ket kartyara a bejovo hivas.

    (#1204) sajtjani:
    Koszi a cell or data prefered info-t errol meg nem olvastam hasznos tudni hogy ilyen is lehet.
    Belegondoltam milyen lehet 5colos telefonon telefonalni es elfogadom hogy latasi gondok miatt kellhet de nem irigyellek erte, telefonnak meg ugye az mar majdnem mint ha egy tepsit hordanek a zsebemben. :)
    Felre ertettel mikor legagyiztam a kinai markakat es heggesztos pistivel jottem elo, en inkabb csak arra voltam kivancsi , hogy a kinabol megrendelt pl etotelkrol szarmazo lenovo az tenyleg lenovo brand alatt hivatalosan is letezo dolog vagy csak rairjak , hogy lenovo es semmi koze nincs hozza? Ugyanezt persze meg mernem kerdezni pl a htc t328w-rol is bar ott az arazas miatt elobb elhiszem hogy kinai belpiacos cucc, mert legalabb draga. :)
    Amugy teny, ma mar mindent kinaban gyartanak es ezzel nincs is nagy bajom mert TUDNAK es gyartanak is jo dolgokat, de a jo dolgok nem a pajtabol hanem a komoly gyartosorokrol kerulnek ki es mivel ezek a markanevek itthon vagy eruopaban vagy csak nekem kevesbe ismertek felmerul bennem a kerdes hogy na vajon ez melyikbol szarmazik ?!

    Aztan itt van az a dolog, hogy htc nev alatt van ez a telefon:
    HTC T328w ~370$-ert
    utana van ez erossen htc-re hajazo design-al :
    THL V9 ~210$-ert
    A ket telefon majdnem vagy igazabol ugyan azt is tudja megis durvan ketszer annyiba kerul a htc vagy fele annyiba a thl.
    Nekem kinezetre tetszene is a thl meg pont le is ...... ,hogy mi van rairva ha minosegre ugyanaz es tenyleg tudja azt amit odairnak hozza ennyi penzert.
    De mindezekhez , jon az altalam fellelt osszes hasonlo oldal mint az etotalk egyik csucstartoja a
    Lenovo A750 (best aron ~170$-ert) ami ugyan egy kicsit butabb (pl vakuban) mint a feljebb emlitett thl es olcsobb is par dollarral de megis top telefon. Kivancsisagbol tenyleg vegigneztem a legtobb oldalt es mindenhol szerintem siman elso harom legeladottabb cucc. Ez valamit azert jelenthet.
    Mint mondtam thl tetszik es lehet azt a par dollart meg is erne az a par plusz amivel tobbet tud mint a lenovo de vajon mit rejt a 'doboz' mennyivel lehet minosegibb vagy minosegtelenebb?!

    Plusz mit gondoltok mennyire indulhat be robbanaszeruen akar egy ket heten belul a dual active telefonok megjelenese a kici barataink shopjaiban azaz erdemes-e erre varni meg egy kicsit?

    (A francba mar megint jo hosszu szo.....som volt ezert mindenkitol bocsanatot kerek akit zavartam vele.:) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák