Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • viktorhu

    veterán

    válasz KamuMazsola #121804 üzenetére

    Hasonló tudással nem kapsz most B20-at tudó telefont (pump express gyorstöltés, gyro, nfc, vezeték nélküli töltés, ujjlenyomat, 4+32GB, helio p10, vagy hogy egy 5"-es telefon méretében kapsz 5,5"-et, ráadásul LG FHD kijelzővel, meg az átlagosnál kiterjedtebb sávtámogatás sem mindegy, mármint hogy egy Európán kívüli utazáson is tudnád legalább 3G-vel használni.)

    Szóval ár/érték arányban nincs versenytársa, de még túl korai, érdemes sajnos várni, amíg a kezdeti problémákat javítják, túl sok még a hibajelentés a saját fórumukon.

    Nemsokára hatalmas lesz a tolongás a helio-telefonok között, és lesz versenytárs meg alacsonyabb ár, meg érdemes beérniük a termékeknek - akkora a hype körülöttük, hogy gyártás közben kell kapacitást növelni, ami nem egy szerencsés dolog, szépen álljon be a termelés, tanulják meg a fő hibák kezelését stb.

    Ha nem kellenek ezek a dolgok, akkor MT6753-mal már elég sok FHD-s B20-as mobil van piacon, meg ott az új típusok sem olyan kockázatosak, mert kiforrottabb technikával jönnek (pl. az Oukitel K6000 Pro elég szimpatikus ajánlat - de ott is megvárnám azért az első vevői jelzéseket).

Új hozzászólás Aktív témák