Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Outlander

    őstag

    Egy kis Bluboo Xtouch kontra Leagoo Elite 1 szösszenet.

    Ami eszembe jut és/vagy fontosabb dolog...

    Beszéd hangszóró: bluboo kritikán aluli.... maxon fele mint a Leagoonak.
    Mikrofon: közel azonos lehet.
    Csengőhangszóró: átlagos mono, basszus nulla, de valahogy mégis szépen szól.
    Rezgés: jóval erősebb a bluboonak.
    Antenna: nem sokkal, de jobb a blubooé.
    Fingerprint: a kisebb érzékelő miatt kicsit többet hibázik a bluboo, ellenben tudja az ébresztést, illetve applikációt is lehet vele zárolni és picit gyorsabb is... szerintem jobb mint a leagoo
    Bár bluboonál az istenért sem tudom a jobb hüvelykujjal rendesen feloldani, 3x adtam hozzá, mégis 10/4x ha beenged vele, a többi ujjamnál nincs ilyen rossza arány... pedig nem sérült az az ujjam. :)

    Aksi: vicces hogy a blubbo 3000 a lígó 2400 mégis szintre koppra egy az egyben ugyanazt tudja a kettő.

    SW: Azonosnak érzem, illetve bluboonál nincs az a kis system.ui crash bug, mint a lígónál, amire egyébként 3 update is jött mostanság, de nem orvosolta ezt az igencsak idegesítőt. (no meg beletették a malwaret, aztán ki, majd most megint csak benne lett, 04.19-es update)
    Cserébe bluboonál néha elfelejt rezegni a visszagombra, itt egy kis kitérő, leaggonál, visszanyíl van illetve menu 3 csíkkal, szépen megvilágítva, bluboonál 2 tök egyforma csík, halvány világítással eléggé bazári, olyan... "hááá, ez majdnem lemaradt" felkiáltással tessék/lássék.

    Bluboo szinte nem csinálok semmit tökre meleg... mire feltelepült az a 30-35 alkalmazás amiket használok, addigra majdnem forró lett... leagoo nem volt ennyire forrófejű.
    Képernyő: leagoo nagyon csúnyán elveri a bluboot.
    Kamera: azonos lehet, nem értek hozzá és igényem sincs rá.
    RGB led: leagoonál pulzálós volt még a decemberi sw-rel, ezt hamar kikapcsolták, mert nem lehetett látni, bluboonál ez megmaradt... tehát alig van fénye és még pulzálós is, h nehogy véletlenül is észrevedd.

    Forma/anyagminőség: Leagoo téglalap, bluboonak púpos a háta... leagoot jobban meglehetett fogni, mégis a bluboot érzem jobban biztonságban, a hátlap sem csúszik annyira..
    Simtraly: bluboo-é lehetne az egyértelmű győztes 3in1 miatt, de egyszerűen annyira gusztustalan h nem tűnik el az oldalában, sőt pont ellenkezőleg még ki is tűnik hogy a fekete hátlapba bele lóg a szürke traly, hogy egyszerűen gusztustalan, nem tudok rá mást mondani... mintha elhagytam volna, és valahogy odakókányoltam egy valamit, hogy lehessen haszálni.

    Összességben, a kettő közötti árkülönbség egy kicsit a bluboo javára billenti a mérleg nyelvét (de ez csak a mostani akció miatt), egyébiránt egyértelműen elveri a leaggo elite 1, annak ellenére is, hogy ott van egy "nagy" bug a szoftverben, illetve nem tud fingerprint ébresztést.... mondjuk update még jöhet ki rá... bluboonál ígéret sincs, leagoonál legalább hazudják. :)

    Egy kicsit már bánom is hogy eladtam a leagoot... de feledteti a bánatot hogy nem buktam rajta, épp ellenkezőleg, nagyon is jó árban eladtam, illetve vettem a bluboot...

    Bár lehet hogy hamarosan meghirdetem a bluboot... ;]

    Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Új hozzászólás Aktív témák