Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    veterán

    Sziasztok!
    Két napja meglepett a családom egy DooGee Valencia DG800-as telefonnal.
    Nos nekem ez az első Androidos, mi több okos telefonom, leszámítva egy Nokia N97 minit.
    Két napja ismerkedünk egymással voltak fennakadások, de menet közben szinte mindenre találtam megoldást.
    (egyedi csengőhangok, hívó azonosító képek ilyenek)
    Viszont a fényképek mentésével van egy csepp gondom. Eddig el voltam kényeztetve, ugyanis a régebbi telefonjaimhoz volt kezelő program amivel a telefon és a Pc közt tudtam operálni pl Samu D900-> Samsung Pc Studió, N97 mini-> Nokia Suite.
    Viszont a DooGee-hoz semmi hasonlót nem találtam eddig. Pedig jó lenne ha tudnám szinkronizálni (menteni) a kapcsolati listám , képek, zenék, doksik, egyebeket a gépemre.
    És itt is jött elő az eddigi legnagyobb gondom. Hogyan illetve mivel tudnám menteni a telefonnal készült képeket. Hiába nyitom meg a képet ugyanis, a gépre küldés mint lehetőség nem adott. Küldhetem Facebook-ra, Picasa-ra, Pinterest-re meg ilyenek.
    Ha USB kábellel csatlakoztatom a géphez a telefont akkor bejön 2 db tárhely, de abból csak az egyik választható ki a másikra azt írja a gép, hogy nincs ilyen meghajtó. Lehet a telefonból hiányzó SD kártya miatt?
    Így azt gondolom, hogy a fényképeket a telefon a belső nem tallózható memóriájába tárolja. Lehet ezen valahol változtatni? Illetve létezik-e az ilyen MTK procis dual simes telefonokhoz valamilyen PC-><-Telefon szinkronizáló program?

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák