Hirdetés

  • Megjött az ASUS 240 Hz-es, fényes WOLED monitora

    ph Az MI-s képességekkel felvértezett újdonság 20 százalékkal jobb fénysűrűséget produkál az egész képátlón átívelve, mint a PG27AQDM.

  • Ghost of Tsushima technikai teszt

    gp A Ghost of Tsushima a Sony eddigi legnépszerűbb PC-s átirata, mely megelőzte még a God of Wart és a Spider-Mant is. De vajon maga a port is hozza az ehhez illő technikai minőséget?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr. Y

    senior tag

    LOGOUT blog (1)

    Hát ez a nagyteszt meg az itteni kicsi számomra lelombozó volt. Már a készülék tekintetében. A Best Next listámon ez vitte az első helyet eddig, már-már a rendelésgombon volt a kezem, de ezek után nagyon elbizonytalanít. Tele van hiányosságokkal, amikre szükségem volna. Meg az a teljesen értelmetlen, hogy miért kivehetetlen akksi...
    A Meizu MX4 PRO meg csak azért bánt, mert nem MediaTek. Én azokat szeretem, bízom bennük és személyes véleményem/tapasztalatom az, hogy több mindent lehet velük csinálni (már külsőleg).
    Ha van olyan készülék, mely ennek a tudásán van, de MTK alapú, kérlek ne tartsátok magatokban.

    Ami meg a SoC magszámokat illeti... Teljesen rendben van, hogy hogyan és miért működik az a Hexa-Core-os SoC. Mert az úgy ahogy van tényleg jó, annó (talán még ma is helyenként) a Samsung is gyakran alkalmazta a több SoC munkáját. De én csak azt mondtam, hogy azt mutatja a tapasztalatom (hozzátettem, hogy 4.4.2-es rendszeren), hogy nem használja ki az egybe nyolcmagos egységet. Sőt, mint említettem egyetlen mag sem érte el a maximális teljesítményét, mert nem volt szüksége rá. Szóval egybőli támadás helyett inkább kérek mindenkit, olvasson figyelmesebben!

    But who is watching the guardians?

Új hozzászólás Aktív témák