Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tibuszh

    tag

    válasz paolinho #123062 üzenetére

    paolinho!
    Nagyon örülök, hogy találtam valakit itthon aki rendelkezik UMI SUPER-rel. :)) Bocsi ha ismétlődő kérdés lenne. Legtöbb forumon nem kaptam választ rájuk.

    1# A kijelző rendelkezik smart gesture funkcióval kikapcsolt kijelzőnél. (dupla koppintással felold, jobbra húzás next track stb ?
    2# Kijelző színmélysége megfelelő? (sok kínai teló élettelen és kissé kopott színnel jelenít meg. Van lehetőség manuálisan telítettség magasabbra húzására?
    3# IPS és nem AMOLED ugye a kijelző. Van ahol órát mutogatják teljes fekete háttérrel mint egy Samsung készenléti állapotában tudná megjeleníteni az órát\értesítéseket. Ez viszont csak AMOLED mellett energia barát.
    4# Az értesítési led pulzálást ki lehet kapcsolni, hogy csak értesítés esetén villanjon fel?
    5# GPS jelet hány msp múlva talál? Jónak\átlagosnak gondolod az erősséget? (előtte milyen telód volt) Youtubeon láttam olyan videókat hogy percbe is bele telik neki és utána is elég gyengén látja a jelet.
    6# Kijelző védő fólia nem volt a csomagban ugye? A gyári védő fóliával használhatatlan a logó miatt?
    7# Gombok nyomáspontja rendben van. (sok telónál lötyög v épp nehezen megnyomható)
    8# Az USB C csatlakozójáról mi a véleményed? Ilyen videót is láttam, hogy olyan érzés mint ha nem dugnád be rendesen, ill még lehetne beljebb nyomni csak mégse... illetve ami aggasztóbb, hogy olykor olyat csinál, hogy nem kezdi el tölteni az eszközt. Kihúz->be és eszébe jut, hogy töltsön is. Erről vélemény? (mióta is nyomkodod?)
    9# Súlya meglehetősen nagy. Napi használatodnál nem zavaró\megszokható ha jól értettem? (férfiaknak) Az egykezes használat szóba jöhet, vagy annál tömzsibb?
    10#Melegedést Youtbe közbe tapasztalsz e? (én játszani nem játszanék, de te bármikor éreztél e olyat hogy kicsit melegebb mint indokolt lenne.

    Igazán köszönöm, nagyon hálás vagyok az infókért. :R Több hete pre-seal kor már le akartam csapni rá, csak nem mertem a felhasználói tapasztalatok híján. Sajnos több cikk videó után pár napja nagyon elbizonytalanodtam.

    mi

Új hozzászólás Aktív témák