Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz LámaZ #123522 üzenetére

    Muszáj vagyok a Tiédre reagálni. Ha megnézed pl. az én regemet, akkor láthatod, hogy nem ma kezdtem. Másrészt, ha tovább mész, akkor láthatod, hogy online nem hirdetek, tehát tőlem úgy vesz telót valaki hogy azzal személyes kontaktban vagyok, általában napi szinten (igen, én offline tartom velük kapcsolatot, és utazás közben nem kockulok, mivel egyébként vezetek, de vonaton ülve sem jut eszembe agyonnyomkodni a telót - mondjuk nem tudom irigyelni azokat az embereket, akik napi 7-8 órában tudják nyomkodni a telójukat, mert elmegy mellettük a valódi élet).
    A jutalékos magyarázatodat szerintem már kivehetnéd a repertoárodból, mert eddig is értelmetlen volt, mivel ugye a jutalék akkor sok, ha minél több pénzt hozol, ahhoz pedig minél drágább termékeket kell eladni, tehát itt valami paradoxon keletkezett.

    És ami a lényeg: én megértem, hogy Neked miért kell a B20, azonban többek között Te sem érted meg azt, hogy másnak miért nem igény. Pedig elhiheted, hogy ti vagytok a való életben kevesebben... ;)

Új hozzászólás Aktív témák